Opskrifter på efterårsretter
Når sommeren når sin ende, dagene bliver kortere og det kolde vejr truer, så ændrer vores madvaner sig også lidt. Her er opskrifter på efterårsretter, som er lækre at spise.
De fleste får mere lyst til de varmere retter. Suppe, gryderetter og simreretter får pludselig en lidt større plads i vores køkkener.
Sådan er det i hvert fald herhjemme, og det er både dejligt og hyggeligt at måltiderne afspejler den sæson vi er nået til synes jeg.
Her finder du opskrifter på efterårsretter, der primært passer til den periode på året hvor det er begynder at blive køligere. Maden kan selvfølgelig serveres året rundt.
-
Græskargryde med kylling og spinat
-
Sellerisuppe
-
Rødvinsbraiserede svinekæber
-
Æbleflæsk
-
Blommegrød
-
Græskarkage
-
Blommetrifli
-
Pasta med græskar
-
Forloren hare
-
Chili con Carne
-
Bedste brownies
-
Butter Chicken
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Kartoffelmos
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Kiksekage
-
Brændende kærlighed
-
Osso Buco
-
Koteletter i fad
-
Tomatsuppe
-
Millionbøf med kartoffelmos
-
Grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler
-
Kartoffel porre suppe
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce
-
Gammeldags æblekage med makroner
-
Massaman curry (Massaman gai)
-
Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin
-
Varm chokolade med whisky og skumfiduser
-
Gullash
-
Chokoladetrøfler med Baileys
-
Bøf Stroganoff
-
Hønsekødssuppe
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Panang karry med kylling (Panang Gai)
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Svinemørbrad i karrysauce
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Waldorfsalat
-
Svensk pølseret
-
Vegetar curry med kokosmælk og kikærter