Dansk mad
Jeg er vild med det danske køkken og de gamle danske retter! De retter vi ofte kalder for mormormad. Jeg synes, at det er lækkert, og det er vigtigt at holde lidt fast i de gamle traditioner og retter.
Det er ikke altid, at vi lige husker at få lave de gamle klassikere i hverdagen. Nu er der mange, der også laver mad fra resten af Europa og verden.
Særligt til jul serverer vi klassisk dansk mad såsom flæskesteg og and. Der er næsten altid sovs og kartofler til.
Her finder du et godt udvalg af opskrifter på traditionelle danske retter, som vor mormor lavede dem :-)
-
Rosenkål med mandler og appelsin
-
Sellerisuppe
-
Vegetariske boller i karry
-
Persillesovs
-
Brunede kartofler
-
Flæskesteg i airfryer
-
Æggekage
-
Æbleflæsk
-
Forloren hare
-
Glaseret skinke eller hamburgerryg
-
Rysteribs
-
Sommer forret med varmrøget laks og rejer
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Flødekartofler
-
Fiskefilet
-
Wienerschnitzel
-
Brændende kærlighed
-
Koteletter i fad
-
Millionbøf med kartoffelmos
-
Drømmekage
-
Andesteg
-
Jødekager
-
Klatkager
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Gammeldags æblekage med makroner
-
Jordbær med fløde
-
Gammeldags rabarberkage med makroner
-
Gullash
-
Mormordressing
-
Bøf Stroganoff
-
Hønsekødssuppe
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Stuvet hvidkål
-
Syltede rødbeder
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Biksemad med spejlæg
-
Svensk pølseret
-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
-
Kylling i stegeso
-
Fyldt nakkefilet med æbler og bacon
-
Flæskestegssandwich
-
Stegt flæsk med persillesovs