Fisk
Fisk er super dejligt at spise, og der findes utallige forskellige slags, som man kan spise. Det kan både spises til frokost og aftensmad, og det kan tilberedes på mange forskellige måder.
Man siger, at det er sundt at spise omega, og så er det heldigt, at det også smager godt. Prøv nogle af mine opskrifter med fisk, hvis du gerne vil spise noget mere af det i hverdagen.
Du kan både finde nogle danske retter med det eller nogle asiatisk inspirerede. Det kan eksempelvis være en lækker thai beef salat. Man kan også tilberede en klassisk omgang fiskefrikadeller. Få inspiration her!
-
Pad thai med rejer
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Sommer forret med varmrøget laks og rejer
-
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
-
Fiskefilet
-
Laks i ovn med honning og mandler
-
Poke Bowl med laks
-
Laksetatar med æble og avokado
-
Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Paella med kylling og rejer
-
Salat med varmrøget laks og dild
-
Laks med porrer, dild og cremet mascarpone
-
Torsk i fad med røde linser og kokosmælk
-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
-
Dybstegte rejer
-
Lakseruller med avocadocreme
-
Spinatvafler med røget laks og avokado
-
Laks med sesam og avokado-mangosalsa
-
Crispy og spicy rejer
-
Nøddepaneret slethvar med ovnbagte rodfrugter
-
Røget makrelsalat
-
Rødspættefileter i fad med spidskål & mandler
-
Sprød og farverig salat med varmrøget makrel
-
Laks i cremet rød karrysauce
-
Stjerneskud
-
Sprødstegt mørksej på rugbrød
-
Lasagne med torsk og pesto
-
Torsk i bacon med kartoffelvafler og vandmelonsalat
-
Gunnars torsk i fad
-
Æggeruller med røget laks og avokado
-
Sprøde fiskepakker med ris og ærtepure
-
Rejecocktail med avocadocreme og chili
-
Sesam-stegt laks med avokadosalat
-
Laksefrikadeller med bagte gulerødder, grønne bønner og urtecreme
-
Laksekarbonader med broccolisalat
-
Rødspætteruller med pesto på bund af grøntsager
-
Tunfrikadeller med stegte gulerødder, rød peber og bønner
-
Hjemmelavet sushi - maki og uramaki
-
Sværdfisk (blue marlin) med lækker sommersalat
-
Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone
-
Dampet laks med urtecreme og rosenkålssalat