Grillmad
Grillmad er noget af de skønneste at lave om sommeren. Nogen elsker endda at grille så meget, at de også griller hele året rundt. Grillmad kan bare noget bestemt, synes jeg. Måske er det kombinationen af duften fra grillen og de højere temperaturer, der følger med.
Alt bliver næsten bedre af at blive lavet på en grill. Prøv eksempelvis at lave en omgang grillede majskolber, en grillet oksemørbrad eller en grillet banan med brun farin, vaniljeis og chokoladesauce.
Især den sidste er et hit, da det ikke er alle, der tænker over, at desserten også kan laves på grillen. Hvis du er fan af bananasplit, så kan du helt sikkert også lide den dessert.
-
Barbecue marinade
-
Grøn kartoffelsalat med pesto
-
Pastasalat med karry
-
Hvidløgssmør med persille
-
Grillet squash med olivenolie og hvidløg
-
Grillet ørred med nye kartofler, urtecreme og grillede asparges
-
Vegetarburger med halloumi og grillede grøntsager
-
Grillede grønne asparges med bacon
-
Hjemmelavede hotdogs
-
Ristede løg
-
Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa
-
Hotdog uden brød
-
S'mores - Hapser med kiks, chokolade og skumfidus
-
Grillede majskolber
-
Grillet ananas med råcreme
-
Grillet oksemørbrad
-
Grillet aubergine med tomat og mozarella
-
Grillet andebryst
-
BBQ kyllingelår på grill
-
Grillet banan med brun farin, vaniljeis & chokoladesauce
-
Coleslaw