Gryderetter
Gryderetter er noget der ofte spises i efterårs- og vintermånederne. Det er simremad og der er bare noget hyggeligt over det når det er mørkt og koldt udenfor.
Jeg ELSKER gryderetter. Det er nemt at lave store portioner så der også er til dagen efter, og de er perfekte at fryse ned så man har nem og lækker mad til en dag, hvor det skal gå lidt stærkt.
Både de helt klassiske gryderetter, dem med og uden kød og dem med lidt flere grøntsager er et kæmpe hit herhjemme.
Ofte serverer jeg en gryderet med kartoffelmos, men det kan også være en rodfrugtmos eller bare kogte ris/blomkålsris.
Her får du alle mine lækre opskrifter på gryderetter.
-
Græskargryde med kylling og spinat
-
Vegetariske boller i karry
-
Kylling i grøn karry
-
Rødvinsbraiserede svinekæber
-
Chili con Carne
-
Butter Chicken
-
Chicken Korma
-
Chicken tikka masala
-
Osso Buco
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Gullash
-
Bøf Stroganoff
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Kylling i cremet peanut butter sauce
-
Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa
-
Gryderet med hvide bønner og svinekød