Ovnretter
Ovnretter er dejlige at lave. Man putter bare alt ned i et stort fad, og så skal det i ovnen. Mad i fad er populært, da det er nemt også at forberede. Og så er det nemt at have med at gøre.
Man kan altid bruge en masse lækre grøntsager, når man laver ovnretter.
En af de helt klassiske ovnretter må være lasagnen. Her laver man først en kødsovs i en gryde, og når den er færdig og har trukket god smag, skal man ligge lasagnen sammen.
Man tager her en hvid ostesauce, ost, lasagneplader og kødsaucen. Det ligger i et fad på skift, så man får en masse lag.
-
Linselasagne
-
Pastafad med kylling
-
Koteletter i fad
-
Kylling i fad med pikant ost
-
Laks med porrer, dild og cremet mascarpone
-
Torsk i fad med røde linser og kokosmælk
-
Moussaka
-
Cannelloni med oksekød og spinat
-
Super lækker vegetarlasagne
-
Lækkert pastafad med bacon og svinekød
-
Rødspætteruller med pesto på bund af grøntsager