Svinekød
Retter med svinekød er jo ret udbredt i Danmark, og jeg er også selv ganske vild med med kødet. Der er bare altid masser af god smag i kødet, og så kan det varieres rigtig meget.
Det er muligt at få mange forskellige udskæringer af kødet i mange supermarkeder. Hvis du gerne vil have noget ekstra lækkert, så kan du også gå til din slagter. De har forstand på, hvordan hver enkelt udskæring skal tilberedes.
Det kan både bruges i det klassiske danske køkken, men meget asiatisk mad er også dejligt med grisekød. Find en masse gode opskrifter med svinekød herunder.
-
Pulled Pork
-
Pastaret med svinemørbrad og bacon i cremet hvidvinssauce
-
Flæskesteg i airfryer
-
Æggekage
-
Rødvinsbraiserede svinekæber
-
Æbleflæsk
-
Forloren hare
-
Glaseret skinke eller hamburgerryg
-
Bløde tacos med pulled turkey
-
Brændende kærlighed
-
Koteletter i fad
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Pastaret med svinekæber og svampe (sous vide)
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Svinemørbrad i karrysauce
-
Fried rice
-
Biksemad med spejlæg
-
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
-
Svensk pølseret
-
Ølbraiserede svinekæber
-
Fyldt svinemørbrad
-
Hjemmelavede hotdogs
-
Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili
-
Blomkålspizza
-
Hotdog uden brød
-
Fyldt nakkefilet med æbler og bacon
-
Flæskestegssandwich
-
Stegt flæsk med persillesovs
-
Flæskesteg med sprøde svær
-
Intervalstegt svinemørbrad
-
Frikadeller
-
Kødboller med mozzarella
-
Langtidsstegt marineret nakkefilet
-
Hawaii bøffer i en lækker tomatsauce
-
Pulled Pork burger
-
Sund gulerodsbund til pizza
-
Gryderet med hvide bønner og svinekød
-
Lækker thairet med svinekød
-
Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater
-
Mørbrad med serranoskinke, sennep og mozzarella
-
Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde