Italiensk mad
Italiensk mad er noget af det mad, der nok er allermest kendt. Man kan ikke sige Italien uden at tænke på to ting: pizza og pasta. Det er to ting, som italienerne bare kan finde ud af!
Det er også to ting, der i den grad er at finde på de danske spisebordet nu til dags. Pasta med kødsovs er en klassiker i de danske hjem. En god kødsovs oven på noget lækkert frisk pasta smager skønt. Og så lige med lidt revet parmesan på toppen.
Pizza er også en kunst i sig selv. Det kan være svært at få en bund, der er sprød i kanten og som er dejlig tynd.
-
Bruschetta
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Osso Buco
-
Tiramisu
-
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)
-
Bruschetta med avokado
-
Lasagne
-
Kødboller med mozzarella
-
Bechamélsauce
-
Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
-
Lasagne med torsk og pesto
-
Fyldte pastashells med oksekød
-
Risotto med ærter og grønne asparges
-
Hjemmelavet Ravioli med spinat og ricotta
-
Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost
-
Lasagneruller med kylling og spinat
-
Cannelloni med spinat og ricotta
-
Spaghetti & meatballs
-
Lækker kyllingelasagne
-
Lasagneruller