Julefrokost
Julefrokost er altid en god anledning til at samle familie og venner. Man mødes typisk til frokosttid, hvor man spiser en masse lækre retter. Selvom det hedder julefrokost, er der også mange, der holder det om aftenen.
Man serverer typisk rugbrød, franskbrød og kiks sammen med en masse lækkert pålæg. Det kan være lige hvad man har lyst til. Der er både det kolde frokostbord og det varme frokostbord. På det varme frokostbord serverer man typisk en masse lune retter til julefrokosten.
Det kan være en god lun leverpostej, frikadeller, medister og stuvet hvidkål. Jeg ved, at hver familie har deres egne traditioner for, hvad der kommer på bordet.
-
Risalamande cheesecake i glas
-
Risalamande cheesecake
-
Risalamande
-
Jordbærsovs til risalamande
-
Hindbærsovs til risalamande
-
Karamelsovs til risalamande
-
Julekage
-
Appelsinsauce til risalamande
-
Vegetarisk hønsesalat
-
Hårdkogte æg
-
Brunede kartofler
-
Flæskesteg i airfryer
-
Æbleflæsk
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Laksesalat med varmrøget laks
-
Karrysalat
-
Fiskefilet
-
Karrysild
-
Croissant med rejesalat
-
Rejesalat
-
Croissant med hønsesalat
-
Æggesalat
-
Tunsalat
-
Hønsesalat
-
Andesteg
-
Andesovs
-
Kirsebærsovs
-
Æbler med gelé
-
Cheesecake ala mande
-
Risalamande vafler
-
Julecocktail med rom
-
Julesirup
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Stuvet hvidkål
-
Rødkålssalat med honningmarinerede valnødder
-
Hjemmelavet leverpostej
-
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
-
Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner
-
Hjemmelavet rødkål
-
Flæskesteg med sprøde svær
-
Røget makrelsalat
-
Rødkålssalat med appelsin og granatæble