Mortens Aften
Mortens Aften er en aften, der ligger 10. november hvert år. Her samles man typisk og spiser en god and, nogle søde og brunede kartofler samt en god sovs til. Mange vil også servere lun rødkål eller en anden rødkålssalat til. Nogle spiser endda saltede chips til, som de dypper i deres sovs - ligesom til Juleaften.
Jeg har samlet nogle af mine bedste Mortens Aften opskrifter, så du kan få den bedste aften. Du kan også servere andebryst, hvis du ikke har lyst til at lave en hel and. Det er også lidt nemmere at stege enkelte andebryst, end hvis man skal stå og lave en hel and. Hvis anden bliver langtidsstegt, bliver den mest saftig.
-
Brunede kartofler
-
Andesteg
-
Andesovs
-
Æbler med gelé
-
Top 6 opskrifter til Mortens Aften
-
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
-
Appelsinsalat med granatæble og pinjekerner
-
Hjemmelavet rødkål
-
Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær
-
Grillet andebryst
-
Andebryst med lakrids
-
Rødkålssalat med appelsin og granatæble
-
Andebryst med smørstegte kartofler & grønkålssalat
-
Grønkålssalat med granatæble & honningmarinerede valnødder
-
Andebryst med rösti, blommekompot og vindruesalsa