Nytår
Nytår indebærer altid, at man gør lidt ekstra ud af maden. Man fejrer, at et helt år er gået, og at vi går ind i et nyt. Derfor kan man altid lave lidt ekstra mad for at fejre den specielle dag.
Til nytår får man typisk både en forret, en hovedret og en dessert, og man sidder og spiser længere end normalt. Du kan her finde en masse forskellige retter og blive inspireret til nytårsmenuen.
Det er altid godt med noget fisk til forret, en form for kød til hovedret og så en god kage til dessert. Der kan langt de fleste være med.
-
Blinis med lakserilette
-
Islagkage med karamel og chokolade
-
Chokolade pavlova
-
Kransekagestykker
-
Chokoladesovs
-
Blinis med stenbiderrogn
-
Kartoffelrøsti med laks
-
Pestosnegle
-
Nytårsmiddag
-
Gin Hass
-
Saltmandler i airfryer
-
Oksemørbrad sous vide
-
Kransekage
-
Bruschetta
-
Barbecue marinade
-
Bedste brownies
-
Laksesalat med varmrøget laks
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Flødekartofler
-
Tzatziki
-
Kartoffelmos
-
Rabarberkompot
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Daim islagkage
-
Chokoladekage - super lækker, nem og svampet
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Cheesecake med hindbærgelé
-
Kiksekage
-
Helstegt oksemørbrad
-
Skildpadde® islagkage
-
Tomatsuppe
-
Kartoffel porre suppe
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Kransekage tal
-
Nougatkage med chokolade og hele hasselnødder
-
Hjemmelavet skildpadde® is
-
Hjemmelavede flødeboller med karamel, marcipanbund og mørk chokolade
-
Laks i ovn med honning og mandler
-
Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel
-
Råcreme
-
Frugtsalat med råcreme
-
Nye kartofler