Påskefrokost
Her får du masser af forslag til hvad du kan servere som din påskefrokost menu. Til en traditionel påskefrokost hører sig ofte lam, enten lammekølle eller måske lammekrone. Derudover får man sild og æg, røget laks og evt. lidt flere kolde retter. Tarteletter med høns i asparges og også udbredt til en dansk påskefrokost. Det hele bliver serveret som én stor påskefrokost buffet.
I min familie får vi også altid en form for påskekage til kaffen, når vi holder påskefrokost. Det kan både være en kage der i sig selv er lidt gul, eller det kan være en kage der bliver pyntet med små påskeæg. På den måde kan alle kager faktisk være en påskekage.
Jeg elsker at fejre de højtider vi har i Danmark, og i særdeleshed alt den lækre mad der ofte følger med.
-
Citron Cheesecake med hvid chokolade
-
Påske cookies
-
Vegetarisk hønsesalat
-
Hårdkogte æg
-
Sommer forret med varmrøget laks og rejer
-
Bananmuffins med chokoladestykker
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Laksesalat med varmrøget laks
-
Flødekartofler
-
Tzatziki
-
Syltede rødløg
-
Karrysalat
-
Fiskefilet
-
Påskeæg med nougatkrokant
-
Karrysild
-
Påskemuffins
-
Croissant med rejesalat
-
Daim islagkage
-
Rejesalat
-
Croissant med hønsesalat
-
Æggesalat
-
Tunsalat
-
Hønsesalat
-
Skildpadde® islagkage
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Råcreme
-
Frugtsalat med råcreme
-
Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
-
Laksetatar med æble og avokado
-
Squashfrikadeller (vegetariske frikadeller)
-
Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade
-
Lammekrone
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Påskeæg med cappuccino og karamel
-
Lakseroulade med spinatbund og dildcreme
-
Påskeæg med skovbærmarcipan
-
Påskeæg med marcipan og hindbærganache
-
Chokolademousse
-
Laksetapas med agurk og flødeost
-
Hjemmelavet leverpostej
-
Påskeæg med lakridsganache
-
Lemon meringue cupcakes