Is og desserter
Is-desserter er altid et hit, når desserten skal på bordet. Mange tror fejlagtigt, at det er svært at lave is, og at det måske kræver mange forskellige råvarer og udstyr.
Det gør det heldigvis ikke. Meget is er faktisk nemt at røre sammen. Så tager det selvfølgelig nogle timer for, at isen sætter sig i fryseren.
Det gode ved is er, at man helt selv kan justere smagen. Is behøver ikke at være en flødeis, men det kan også være en sodavandsis, hvor der ikke er brugt fløde.
Flødeis kan godt være lidt tungere i smagen, hvor at en sodavandsis er lidt lettere. Begge to egner sig super godt til om sommeren, hvor man spiser mange is-desserter.
-
Chokoladesovs
-
Risalamande
-
Jordbærsovs til risalamande
-
Hindbærsovs til risalamande
-
Karamelsovs til risalamande
-
Påske islagkage
-
Oreo is
-
Blommegrød
-
Blommetrifli
-
Hjemmelavet Snickers is
-
Syltede blommer med rom
-
Hjemmelavet koldskål
-
Friterede hyldeblomster
-
Hjemmelavet guf
-
Daim islagkage
-
Cheesecake med hindbærgelé
-
Skildpadde® islagkage
-
Kirsebærsovs
-
Hjemmelavet skildpadde® is
-
Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel
-
Råcreme
-
Frugtsalat med råcreme
-
Banoffee pie i glas
-
Chokolademousse med Baileys Salted Caramel
-
Gammeldags æblekage med makroner
-
Jordbær med fløde
-
Gammeldags rabarberkage med makroner
-
Cheesecake ala mande
-
Brombærbomber i hvid chokoladeskal
-
Tiramisu i glas
-
Tiramisu
-
Mojito ispinde
-
Pære Belle Helene
-
Friteret banan med kokos
-
Nem cheesecake i glas med brombær
-
Ananas carpaccio med kaffeis
-
Pavlova med laktosefri Carte d'or is og friske jordbær
-
Panna Cotta med hindbærcoulis
-
Chokolademousse
-
Mini æbletærter med crumble
-
Baked Alaska i miniformat
-
Portionsanrettet cheesecake med hvid chokolade og passionsfrugt