Ovnbagt æggekage med kartofler
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 500 g. kartoffel
- 150 g. strimlet skinke el. andet.
- 2 tomater eller peberfrugt
- Oregano
- 6 æg
- 2 dl. Mælk
- Salt
- Peber
Sådan gør du
- Kartoflerne skrælles, skæres i tern og ristes let gyldne og knap møre på panden. Vendes jævnligt. (Man kan evt. tilsætte lidt vand på panden, så de ikke brænder fast). Drysses med salt og oregano og hældes i et ovnfast fad.
- Tomaterne skæres i tern og fordeles i fadet sammen med skinkestrimlerne.
- Æggene piskes sammen med mælk, salt og peber. Hæld massen over fyldet og drys evt. med revet ost.
- Retten bages midt i ovnen i en 200 grader varm ovn ved 25-30 minutter.
Serveres med rugbrød eller en god salat.
Noter
Tips: Man kan evt. tilføje flere grøntsager. Bl.a. champignon og rød peber er godt i retten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 261 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 19 g | Fedt: 9 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
restauranter Fredericia skriver
SÅdan - fedt med en god æggeopskrift! Tak Louise :)