Hvis du er vild med tun, vil du helt sikkert også kunne lide tunsteak med hjemmelavet pasta.
Ovnbagt tun med kartoffel
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 600 g. kartoffel
- 2 dåser tun i vand
- 3 æg
- 250 g. hytteost
- salt og peber
- dild, persille el.lign.
- lidt smør
Sådan gør du
- Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Hæld tunen til afdrypning. Rør æg med hytteost, salt, peber, krydderurter og tun. Læg lagvis kartofler og tunblandingen i et ovnfast fad. Drys evt. med lidt flere krydderurter og fordel en anelse smørklatter på toppen. Bag retten ved 200 grader i 25 min.
- Serveres med en grøn salat og evt. brød.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 374 kcal | Kulhydrater: 41 g | Protein: 40 g | Fedt: 6 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Øjvind Møller Nielsen skriver
Vi kom et hakket løg + en lille dåse søde majs i retten og på toppen lidt revet ost, det kom bare til at smage SÅ godt :)
Louise skriver
Ja det synes jeg du skulle :-)
Kim skriver
Det ser ikke dårligt ud, det må jeg prøve en dag :-)
Louise skriver
Ja, jeg syntes også den lød lidt mærkelig. Men tænkte, at det skulle prøves. Og den smagte faktisk rigtig godt. Og det er jo en fin hverdagsret.
Newyorkerbyheart skriver
Hm, interessant ret, den må vist prøves engang :-)
Mange hilsner
Birthe