De her pestokartofler er bare super gode som tilbehør. De smager rigtig godt og så er de virkelig nemme at lave. Du kan enten vælge at lave din egen pesto, eller du kan købe en god færdiglavet pesto. Hvis du har en rest kogte kartofler er det blot at skære dem ud og blande lidt pesto i og så lidt tid i ovnen. Så det er en rigtig nem og lækker måde at få brugt sine rester på.
Ovnbagte pestokartofler
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 500-600 g kartoffel
- 2-3 spsk pesto - købt eller hjemmelavet
- 20 g parmesan
Sådan gør du
- Kog kartoflerne eller brug en rest kogte kartofler. Du kan med fordel skære kartoflerne i mundrette stykker inden du koger dem. Ellers skal du gøre det efterfølgende.
- Fordel de kogte kartofler i mindre stykker i et ovnfast fad.
- Fordel pestoen over kartoflerne og vend dem godt rundt.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 15 minutter.
- Servér kartoflerne i et pænt fad eller lignende og riv lidt parmesan på toppen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 145 kcal | Kulhydrater: 23 g | Protein: 5 g | Fedt: 4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments