Påsken er en rigtig hyggelig højtid. Den varer ikke så længe, men de enkelte fridage og et par påskefrokoster er bare super hyggeligt. Samtidig så markerer påsken for mig også starten på foråret og alt den hyggelige guel påskepynt understreger bare dette. Se bare på de fine påskeliljer, dem kan man da kun blive i godt humør af.
Påskeæg med skovbærmarcipan
Justér antal5 stk.
Ingredienser
- 150 g skovbærmarcipan, er desværre udgået
- 75-100 g (reklamelink)mørk chokolade
- Pynt
- Cacao nibs
- (reklamelink)Frysetørrede bær
Sådan gør du
- Del marcipanen i 5 dele.
- Form hver del så de ligner æg.
- Smelt den mørke chokolade over vandbad eller i mikroovnen.
- Dyp marcipanæggene i den smeltede chokolade.
- Sæt dem på et stykke bagepapir - eventuelt ovenpå en tallerken eller et skærebræt.
- Pynt eventuelt med lidt cacao nibs og frysetørrede bær
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 222 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 4 g | Fedt: 14 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Laila skriver
Hej, hvor er det du køber skovbærmarcipan?
Louise Dam skriver
Jeg kan desværre se, at Odense Marcipan skriver den er udgået fra deres sortiment: https://www.odense-marcipan.dk/den-soede-skole/marcipanklassen/lav-din-egen-skovbaermarcipan/