Reklame for ODENSE marcipan / Produkterne er modtaget i gave
De her smukke rosa påskeæg med solbær, lakrids, og hvid chokolade har jeg fået lavet i år til påske. Selvom det ikke bliver til den helt store påskehygge i år pga. corona, så synes jeg altså stadig det er hyggeligt at lave hjemmelavede påskeæg. Jeg lavede faktisk disse æg og kørte ud til min mormor og morfar med en lille pakke med dem, lidt billeder af Amalie og lidt andre ting. Det var virkelig et hit - selvom det hele blev på afstand.
Jeg laver hjemmelavede påskeæg hvert år til påske. Det er på en eller anden måde blevet en lille tradition, og det er bare rigtig hyggeligt. Det er ikke hvert år jeg har fået lavet en ny opskrift på påskeæg, men en del opskrifter er det da blevet til igennem årene. Du finder alle mine opskrifter på påskeæg lige her.
Denne opskrift på påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade. De er super nemme at lave og kræver kun 4 ingredienser! Jeg har brugt en lækker grov marcipan med solbær fra ODENSE marcipan, derefter er marcipanæggene blevet rullet i lakridspulver, overtrukket med hvid chokolade og til sidst er de blevet dækket med rosa støv. Du kan også sagtens pynte påskeæggene på en anden måde.
Påskeæg med solbær, lakrids og hvid chokolade
Ingredienser
- 150 g grov solbærmarcipan, ODENSE
- (reklamelink)lakridspulver
- 100 g (reklamelink)hvid chokolade, eller hvid chokoladeovertræk, hvis du ikke vil temperere chokoladen
- Rosa støv, ODENSE
Sådan gør du
- Del solbærmarcipanen i 6 lige store stykker.
- Form hvert stykke til et æg.
- Tril alle æggene i lakridspulver, så de er dækket med pulveret.
- Temperer den hvide chokolade, eller smelt det hvide chokoladeovetræk.
- Overtræk alle æggene med hvid chokolade og lad dem tørre på f.eks. et stykke bagepapir. Evt. på køl.
- Når chokoladen er helt størknet pensler du med rosa støv så de bliver helt skinnende rosa.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Jeg kan virkelig anbefale de her nemme påskeæg med solbær. De smager nemlig bare super godt med den grove solbærmarcipan, hvor der bare er en virkelig god smag af solbær. Lakrids og hvid chokolade passer bare super godt til solbærsmagen.
Comments
No Comments