Pastaret med kylling og tomat
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 3 Kyllingefileter
- 1 pakke bacon i tern
- 400 g. fuldkornspasta
- 1 (reklamelink)stor dåse tomatpure
- 3 dl. minimælk
- 2 dl. vand
- 1 bouillonterning
- ½ liter mornaysauce5%
Sådan gør du
- Pastaen koges efter anvisning på pakken. Baconternene steges sprøde på en pande. Kyllingefileterne skæres i mindre stykke og steges på panden. Krydr dem med salt, barbecue og paprika. Bacon, kylling og pasta blandes i et ovnfast fad. Vandet hældes på panden og tomatpuren røres ud i vandet. Mælk og bouillon tilsættes. Krydr med barbecue og paprika. Bland saucen sammen med pasta, kylling og bacon. Mornaysaucen hældes over retten og den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Serveres med flute og salat.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1021 kcal | Kulhydrater: 74 g | Protein: 84 g | Fedt: 22 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Maria skriver
Tusind tak for opskriften. Den er nu et fast indslag i vores madkatalog herhjemme og et kæmpe hit hos børn. Vh Maria
Louise Dam skriver
Skønt at høre :-)
Helene skriver
Hvilken Bouillionterning bruger du? :)
Louise Dam skriver
Kylling - men du kan sagtens bruge hvad du lige har :-)
Charlotte skriver
Hvad hver det for noget barbecue du har brugt?
Louise Dam skriver
Det er bare barbecue krydderi.
Newyorkerbyheart skriver
Uhmm, det ser lækkert ud! :-)
Mange hilsner
Birthe