Nogle gange skal det bare være nemt. Hvis der er noget der er nemt, så må det næsten være pastasalat. Samtidig er pastasalat super god hvis man skal have maden med en tur i skoven, eller til en fælles buffet. Pastasalat er også meget populær blandt børn, og her kan man jo variere grøntsagerne, hvis der er noget de ikke kan lide. Her har jeg lavet en dressing af creme fraiche og pesto. Dressingen opstod lidt tilfældigt, da jeg en dag både havde noget pesto og noget creme fraiche, som snart skulle bruges. Jeg har brugt en rød pesto calabrese, som tit kan købes på spot i Netto, og jeg synes den er ret lækker. Ellers kan en anden rød pesto nok også bruges.
Pastasalat med pesto
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 6 spsk creme fraiche
- 8 tsk pesto calabrese, eller alm. rød pesto
- 250 g tørret pastaskruer
- 75 g sukkerærter
- 1 lille dåse majs
- 150 g cherrytomater
- 150 g kyllingefilet, stegt
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland creme fraiche og pesto sammen i en skål.
- 3 Skær sukkerærterne i mindre stykker.
- Skær cherrytomaterne i halve.
- Steg kyllingebrystet på en varm pande, og skær det derefter i mindre stykker.
- Bland det hele sammen i en stor skål.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 519 kcal | Kulhydrater: 80 g | Protein: 26 g | Fedt: 10 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Smilla skriver
Hvor længe kan den holde sig i køleskabet?
Louise Dam skriver
Nok max et par dage tror jeg. Tror måske creme fraichen vil trænge meget ind i pastaen og gøre det lidt tørt hvis det står for længe.
Simone skriver
Kan den fryses ned? :)
Louise Dam skriver
Hej Simone
Det har jeg faktisk ikke prøvet. Er lidt i tvivl om det bliver godt.
David skriver
Dejlig "dressing". Var ikke stor fan af majsne og sukkerærterne. Synes de smags dominerede lidt for meget i retten men det er også kun en individuel holdning. Kan dog anbefale at smide rød peber i og feta/salat ost i, i stedet for. Ellers en god og nem ret at lave :)