Vi spiser en del kylling herhjemme. Det er fedtfattigt kød og så er der samtidig rigtig mange muligheder for at variere retterne med kylling. Peanutkylling er kylling i peanutsauce og det smager super godt. Retten er cremet og lækker og har et mild smag af peanutbutter. Retten serveres sammen med kogte ris og eventuelt en lækker salat.
Peanutkylling
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød chili
- Lidt friskrevet ingefær
- 1-2 kyllingefileter
- 2-3 spsk crunchy peanutbutter
- 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
- Paprika
- Salt og peber
- 125 g. (reklamelink)ris
- 3 dl vand
Sådan gør du
- Start med at sætte ris over. Følg anvisningen på pakken
- Løget finthakkes og svitses sammen med hvidløg, chili skrællet, friskrevet ingefær.
- Tilsæt derefter kyllingebryst skåret i mindre stykker og brun dem godt.
- Dernæst tilsættes peanutbutteren sammen med de hakkede tomater. (som jeg blender så der ikke er nogle klumper) 5. Vær omhyggelig med at røre peanutbutteren godt ud i tomaterne.
- Smag til med paprika samt salt og peber.
- Server med de kogte ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 550 kcal | Kulhydrater: 76 g | Protein: 37 g | Fedt: 12 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Louise skriver
Hej Birthe
Jeg kan absolut heller ikke lide det bart. Men i denne ret får det bare sådan en cremet peanutsmag, og den er ikke så markant. Så det tror jeg nu godt du ville kunne lide. Man kan jo også prøve sig forsigt frem med mængden.
Hilsen Louise
Newyorkerbyheart skriver
Det ser vel nok lækkert ud, jeg har det bare meget svært med peanutbutter, men måske jeg skal prøve igen ;-)
Mange hilsner
Birthe