Super lækre pebermyntepastiller med chokolade er noget af den nemmeste konfekt man kan lave til jul. Jeg synes samtidig de er vildt lækre og et lidt friskt indslag imellem det meget tunge juleslik og konfekt.
Pebermyntepastiller består af kun 4 ingredienser, og er super nemme at lave! Her kan børnene sagtens være med. Jeg elsker pebermyntepastiller, og de sidste par år har jeg lavet dem hvert år i løbet af december måned.
Læs også: Finskbrød | Cornflakestoppe | Peppermint Patties
De kan både laves ligesom du ser her på billederne, men man kan også overtrække dem helt med chokolade. Denne version er dog klart den hurtigste at lave!
Hvis du ikke har lavet pebermyntepastiller før så vil jeg virkelig anbefale dig at prøve det af! Er sikker på du bliver ligeså vild med dem som jeg er :-) Snup den virkelig nemme opskrift herunder, og se om det ikke også bliver et hit til jul i din familie.
Pebermyntepastiller
Ingredienser
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider, eller 1,5 alm. æggehvide
- 2½ tsk. (reklamelink)pebermynte aroma/ekstrakt, jeg bruger den fra Dr. Oetker
- 400 g (reklamelink)flormelis
- 100 g mørk chokolade til pynt
Sådan gør du
- Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen i en skål.
- Tilsæt flormelis lidt ad gangen. Rør rundt til massen er fast og samtidig lidt klistret.
- Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade.
- Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og pynt pastillerne. Man kan også vælge at overtrække pastillerne helt med chokolade.
- Opbevar pastillerne i en kagedåse eller eller et tætlukket glas.
Diana skriver
Hej Louise.
Hvorlænge kan disse holde sig gode når man har lavet dem? ☺️
Og hvordan bliver de bedst muligt opbevaret? I køleskab eller på køkkenbordet? 😁
Louise Dam skriver
De behøves ikke at være i køleskabet, og jeg vil tro de kan holde sig i et par uger.