Her kan du finde en lækker opskrift på nemme pestosnegle med parmesan, der er en super lækker lille snack. De her butterdejssnegle med pesto kan du passende servere til en god omgang tapas. Jeg bruger parmesan som ost i mine pestosnegle, men du kan også bruge revet mozzarella.
Nemme pestosnegle med parmesan
Det her er en af de opskrifter, der lige så nemme, som de lyder. Du skal kun bruge en rulle færdig butterdej fra supermarkedet, en god rød pesto, parmesan og noget tørret skinke - intet andet. Så får du de lækreste sprøde butterdejssnegle med pesto.
Jeg har lavet dem med rød pesto, men hvis du er mere til en klassisk grøn pesto, så kan du også sagtens bruge den i stedet.
Se også disse opskrifter:
Bruschetta med avocado | Små spyd med tomat og mozzarella | Butterdejstærter
Pestosnegle med butterdej
Jeg ville aldrig selv stå at lave en butterdej selv, da dem i supermarkederne smager super godt! Derfor kan du helt roligt bare købe dem. De ligger ofte på køl sammen med den færdige pizzadej og pølsehornsdej.
Opskriften her giver cirka 25 små pestosnegle med ost, der har en rigtig fin størrelse, hvis det bare skal være en lille hapser. Du kan passende servere dem som et del af et lækkert tapasbord eller som en lille appetizer.
Pestosnegle
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 100 g rød pesto
- 50 g parmesan
- 80-100 g tørret skinke
Sådan gør du
- Smør butterdejen med pesto.
- Drys med revet parmesan.
- Læg skinken ovenpå og rul den sammen på den lange led.
- Skær små snegle af rullen og læg på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Video
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Tip til opskriften!
- Du kan lave en hjemmelavet rød pesto, men hvis det skal gå ekstra stærkt, kan du sagtens købe en i supermarkedet. Det er selvfølgelig også en smule nemmere end at lave den selv.
💭 Spørgsmål og svar til opskriften
Disse pestosnegle med ost og butterdej er allerbedst, når de lige er kommet ud af ovnen og har fået lov til at køle en smule af. Da jeg lavede dem gemte jeg nogen til dagen efter. Der varmede jeg dem i (reklamelink)min airfryer (reklamelink), og der var de så gode som nye igen.
De nemme pestosnegle med ost har jeg ikke selv prøvet at fryse ned. Dog tror jeg heller ikke, at det giver et så godt resultat. Jeg vil tro, at dejen simpelthen mister sin sprødhed, og så er de ikke så lækre.
Comments
No Comments