Her finder du de lækreste quesadillas med kylling og stegte grøntsager. Quesadillas er virkelig ikke svære at lave, og så smager de bare virkelig godt! Prøv at lave de her quesadillas med ost og servér dem til aftensmaden eller frokosten.
Quesadillas er en klassisk mexicansk ret. Den originale quesadilla er vist kun med ost og lavet med en majstortilla i stedet for en hvedetortilla.
I min opskrift på quesadillas har jeg brugt kylling, stegte grøntsager og avokado. Det smager virkelig godt og er helt perfekt som en lækker frokostret eller som aftensmad med en mættende salat som tilbehør. Du kan faktisk lave dem helt, ligesom du vil have dem.
Prøv også disse opskrifter:
Guacamole | Burritos | Hjemmelavede tortilla wraps
Opskrift på Quesadilla med kylling
Jeg har brugt kyllingelår der er stegt i ovnen og så revet kødet fra benene. Man kan også bruge kyllingefilet man steger på panden, eller hvis man har en rest pulled chicken vil det også være helt perfekt. Quesadilla med kylling kan spises med den kylling, du nu lige har. Det er altid en god ide at tage noget kylling, der ikke er stegt helt tørt, da det kommer til at tilberede lidt videre, når det kommer på panden.
Grøntsagerne kan du sagtens variere lidt i forhold til hvad du bedst kan lide, eller lige har i køleskabet. Derudover kan det bestemt også anbefales at servere en hjemmelavet guacamole til - her kan man så undlade avokadoen indeni sin quesadilla.
QUESADILLAS MED KYLLING OG STEGTE GRØNTSAGER
Udstyr (reklamelink)
- (reklamelink)Grillpande
Ingredienser
- 3 kyllingeoverlår
- 4 cocktailtomater
- 1 rødløg
- 1 rød peber
- 100 g revet ost
- 1 rød chili
- 1 avokado
- 4 tortillapandekager
Sådan gør du
- Steg kyllingelårene i ovnen i cirka 45 minutter og træk kødet af benene med to gafler.
- Skær tomaterne i skiver, halver rødløgene og skær det i skiver, skær den røde peber i strimler, hak chilien og skær avokadoen i skiver.
- Svits rødløg, peberfrugt og chili på panden i lidt olie.
- Læg en tortillapandekage på en varm grillpande.
- Drys med halvdelen af den revne ost.
- Læg blandingen af rødløg, peberfrugt og chili ovenpå osten
- Læg dernæst kyllingen på og derefter avokado og tomatskiver.
- Til sidst drysser du med resten af den revne ost og ligger den anden tortillapandekage på toppen.
- Læg quesadillaen på en varm grillpande (eller alm. pande)
- Når den nederste tortilla har fået fine grillstriber vender du quesadillaen om og giver den et par minutter på den side også. Vend den ved at lægge en tallerken ovenpå panden og vend den ud herpå, og så tilbage på panden igen.
- Tag quesadillaen af panden og skær den i kvarte.
Noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
💭 Spørgsmål og svar til opskriften
Quesadilla kommer originalt fra Sydamerika og nærmere Mexico, men det er efterhånden blevet meget udbredt i flere lande.
Ja, det kan du også godt gøre.
Annbrit skriver
Ser virkelig lækkert ud men ved du måske hvor mange kcal der er i retten?
Louise Dam skriver
Jeg har opdateret opskriften med kalorieindhold.
Anja skriver
Ser godt ud - men hvor kommer tomaterne ind i billedet??
Louise Dam skriver
Hov, det er skrevet ind i opskriften nu.
Helle skriver
Uhmm det ser lækkert ud, det må prøves.