Rejecocktail med avocadocreme og chili
Justér antal6 personer
Ingredienser
- 450 g rejer i lage
- (reklamelink)koldpresset jomfruolivenolie
- 4 avokadoer
- saft fra 1 limefrugt
- lidt havsalt
- 2 mangoer
- lidt finthakket rød chili
Sådan gør du
- Skær avocadoerne over, fjern stenene og tag avocadokødet ud. Blend det med frisk koriander og lime, smag det til med salt. Skræl mangoen, skær frugtkødet fra stenen og skær det i små tern.
- Kom skiftevis avocadocreme, mangotern og rejer i et glas. Pynt med lidt finthakket chili og frisk koriander.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 320 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 18 g | Fedt: 20 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Madfanatikeren skriver
Hej Louise, tak for et vildt godt indlæg med gode billeder! Du får virkelig retten til at fremstå ganske udsøgt - munden render helt vand. Jeg kan godt lide, at du både beskriver, og lægger billeder op af, hvordan retten skal se ud undervejs. Det er ret fedt. Jeg er også ret vild med rejecocktail og fisk, og har for nylig også skrevet indlæg om velsmagende fiskeretter, som du kan tjekke ud på min madside!
//Madfanatikeren
Louise Dam skriver
Mange tak for rosen :-)
Frejastybech skriver
Mmmmmm.. Man bliver ret sulten af at være inde på din blog! Mega fint og enkelt layout - samt rigtig flotte madoptagelser!
Hvis jeg skulle give dig et super råd, så synes jeg, du skal prøve at få et par farver under tallerkenerne! Evt. noget, der passer til maden! Det pepper det hele lidt op.
Hber du kunne bruge det!
// Freja
Louise Dam skriver
Tak det vil jeg prøve Freja :-)