Man kan sagtens lave hjemmelavede ristede løg og det kræver faktisk kun 3 ingredienser! Man skærer løgene fint ud, vender dem i mel og så skal de bare steges i olie til de bliver lækre sprøde. Her har jeg skåret løgene i halve ringe, men man kan sagtens skære dem i tern så de minder mere om de ristede løg man køber i butikkerne. De ristede løg er helt perfekte på en hjemmelavet hotdog.
Ristede løg
Justér antal1 portion
Ingredienser
- 2 løg
- (reklamelink)Hvedemel
- (reklamelink)Smagsneutral olie
Sådan gør du
- Skær løgene i halve og skær fine strimler af dem.
- Vend løgstrimlerne i lidt hvedemel og ryst det overskydende mel af ved at lægge løgene i en sigte.
- Opvarm olie i en gryde. Tjek om olien er varm nok ved at stikke en træpind i olien. Hvis det syder omkring den er olien varm nok.
- Læg lidt løgene i den varme olie og lad dem stege til de er gyldne. Pas på de ikke får for meget.
- Læg de færdige ristede løg på en tallerken med køkkenrulle.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 portion | Kalorier: 88 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Lene skriver
Hvordan opbevares de bedst?
Louise Dam skriver
I en lufttæt beholder.
Maria skriver
Hvor længe kan de holde sig?😊
Louise Dam skriver
1 uges tid vil jeg tro.