Da vi skulle have lækker hjemmelavet pulled pork den anden dag, og jeg havde et rødkål liggende i køleskabet, som kaldte på at blive brugt. Besluttede jeg mig for at lave en lækker coleslaw med rødkål istedet for den traditionelle coleslaw. Det var bestemt ikke noget jeg fortrød! Jeg brugte den samme dressing, og så kom der bare fintsnittede æblebåde i salaten også.
Rødkålsslaw - Coleslaw med rødkål
Justér antal2 personer
Ingredienser
- ¼ rødkål
- 1 æble
- 3 gulerødder
- 1 ½ dl fromage frais
- 1 spsk mayonnaise, evt. Hellmanns
- 2 tsk sukker
- 1-1 ½ spsk (reklamelink)balsamico, evt. æble
- Salt & peber
Sådan gør du
- Bland fromage frais, mayonaise, sukker, balsamico, salt & peber sammen til en dressing.
- Snit rødkålen fint.
- Riv gulerødderne groft.
- Fjern kernehuset fra æblet og skær det i meget tynde både.
- Bland det hele sammen med dressingen, og lad gerne salaten stå og trække lidt i køleskabet inden den serveres.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 178 kcal | Kulhydrater: 34 g | Protein: 5 g | Fedt: 3 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Julie skriver
Tak for en rigtig lækker opskrift. Dejligt med inspiration, når ens egen fantasi ikke rækker så langt. Prøvede dog at tilføje et kvart revet løg - det gør den bestemt ikke dårligere 😉
Louise Dam skriver
Dejligt du kunne bruge opskriften :-)
Cathrine Koefoed skriver
Jeg følger ivrigt med på bloggen :-) Virkeligt lækkert indlæg!
Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk
Kh Cathrine Koefoed :-)
Louise Dam skriver
Hej Cathrine
Tak fordi du følger med op min blog, det er jeg rigtig glad for! :-) Jeg kigger da lige nærmere på din blog også.