Rødspætteruller med pesto på bund af grøntsager
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 250 g. (reklamelink)rødspættefileter
- ½ glas rød pesto
- 6 kartofler
- 3 store gulerødder
- 1 rødløg
- 1 æble
- (reklamelink)Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Vask og skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Gulerødderne skrælles ligeledes og skæres også i grove stykker. Rødløget skæres i både. Det hele blandes i et ovnfast fad, og der fordeles lidt olivenolie hen over. Krydr med salt og peber og sæt i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 30 min. Imens laves rødspætterullerne ved at fordele pestoen på fileterne og rulle dem sammen. Skær også et æble i grove tern. Når de 30 min. er gået tager du grøntsagsblandingen ud af ovnen og blander æblet i. Rødspætterullerne lægges ovenpå grøntsagerne og der krydres med lidt salt. Sæt fadet i ovnen igen og lad det stå i ca. 20 min.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 851 kcal | Kulhydrater: 142 g | Protein: 32 g | Fedt: 19 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Hej Laura
Mange tak for dine fine ord. Jeg synes også der er rigtig mange fine ting på din blog.
Elsk med Mad skriver
Hej Laura,
Sikke en fin blog du har. Jeg er helt vild med dine billeder:) Glæder mig til at følge med i dine opskrifter.
Mvh
Mariam