Denne lækre røgede makrelsalat er skøn til frokost eller som del af et frokostbord. Den er helt perfekt sammen med noget lækkert rugbrød, f.eks. det meget lækre stenalderbrød. Makrelsalaten kunne også sagtens være et element i en skøn forret. Deruodver så er det her mit indlæg nummer 400! Tak fordi I stadig gider at læse med hos mig. Hvis du godt kan lide makrel, kan du også prøve at lave en sprød og farverig salat med varmrøget makrel.
Røget makrelsalat
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 250-300 g røget makrel
- ½ rødløg, hakket
- 3 spsk fromage frais, el.lign
- 1 spsk mayonnaise, f.eks. Hellmanns
- Lidt citronsaft
- Lidt friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Fjern benene fra makrellen.
- Bland fromage frais, mayonaise, citronsaft og peber.
- Bland de hakkede rødløg ned i dressingen og pil makrellen i mindre stykker og bland også den sammen med dressingen.
- Server den røgede makrelsalat ovenpå et lækker stykke rugbrød. Eventuelt det meget lækre stenalderbrød, som du finder opskriften på her.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 163 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 18 g | Fedt: 8 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Comments
No Comments