Her er en opskrift på nogle skønne rösti med masser af dejlige grøntsager i. Kan serveres enten som tilbehør eller eventuelt som et lille mellemmåltid.
Normalt er røsti kun lavet med kartofler. Men her har jeg valgt også at komme gulerødder og squash i mine røsti og så bliver de stegt på panden.
Rösti med kartofler, gulerødder & squash
Justér antal7 stk.
Ingredienser
- 3-4 gulerødder
- 4 kartofler
- ½ squash
- 1 lille løg eller ½ stort løg
- 1 Æg
- Salt & peber
Sådan gør du
- Riv grøntsagerne enten på rivejern eller på en foodprocessor. Pres så meget saft ud af grøntsagerne som muligt, bland grøntsagerne med et æg, samt salt og peber.
- Bag dem på panden til de er faste og ser færdige ud. Cirka 10 minutter. Vend dem jævnligt.
- Server som tilbehør til aftensmaden eller som små mellemmåltider.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 116 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 4 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Kan de laves i ovnen?
Louise Dam skriver
Hej Louise, det tror jeg da sagtens de kan. Jeg har dog ikke prøvet selv.
Hilsen Louise