En skøn tomatsuppe fyldt med masser af grøntsager og med torsk. Suppen er nem at lave og smager skønt! Fordi der er masser af fyld i er det også en suppe, der mætter rigtig godt.
Rustik tomatsuppe med torsk
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 2 løg
- 2-3 gulerødder
- 400 g kartoffel
- 2 snackpebre, grofthakket
- 2 squash, grofthakkede
- 1-2 spsk. (reklamelink)olivenolie
- salt og peber
- (reklamelink)tørret oregano
- 2 (reklamelink)laurbærblade
- 1 dåse flåede tomater, 400 g
- 9 dl fiskebouillon
- 150 g grønne bønner, skåret i mindre stykker (jeg brugte frosne)
- 600 g (reklamelink)torskefileter, uden skind og ben
- 1 bundt bredbladet persille, grofthakket
Sådan gør du
- Hak løg, kartofler, peberfrugt og gulerødder groft. Varm olivenolie i en tykbundet gryde.
- Tilsæt løg og lidt salt og peber, og svits det under omrøring i 6-8 min. til det begynder at blive blødt.
- Tilsæt gulerødder, kartofler, peberfrugt og oregano, og sauter det i 5 min., til grøntsagerne er gyldenbrune.
- Kom tomater i gryden, og hæld bouillonen i. Læg låg på, og lad det simre 7-9 min., eller indtil grøntsagerne er møre.
- Hæld derefter grønne bønner og squash i, rør rundt en enkelt gang, og lad det simre endnu 3-5 min.
- Smag til med salt og peber. Krydr torskefileterne let med salt og peber, og læg dem på grøntsagerne i gryden.
- Læg låg på, og lad det simre endnu 3-4 min., til fisken er hvid og lige netop færdig tilberedt.
- Del forsigtigt fisken i store flager med en ske.
- Øs den varme suppe op i skåle/dybe tallerkner, og drys en håndfuld persille over hver portion.
Noter
Opskriften er fundet her.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 295 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 32 g | Fedt: 2 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskriften er fundet her.
Comments
No Comments