Jeg elsker salater! Vi spiser ikke så meget kartofler, ris og pasta længere, så derfor er det tit en lækker salat der kommer på bordet sammen med noget kød. Det er rart med lidt afveksling i salaterne og de må også gerne være lidt ekstra mættende, hvis det er det eneste tilbehør man får. Denne salat er med bagte rodfrugter, som gør at den mætter godt. Derudover så passer fetaen og super godt sammen med rodfrugter.
Salat med bagte rodfruger & feta
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 3 gulerødder
- 1 rødbeder
- 1 pastinakker
- lidt tørret rosmarin
- (reklamelink)lidt olivenolie
- 250 g fetaost
- 1 bakke blandet salat
Sådan gør du
- Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin. Bag dem i ovnen ved 180 grader i cirka 20-30 minutter, eller indtil de er møre. Fordel salaten på et fad, fordel de afkølede rodfrugter ovenpå salaten. Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 222 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 10 g | Fedt: 14 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louises Madblog
Comments
No Comments