Det er tit at vores eneste tilbehør til aftensmaden er en lækker salat. Derfor må salaten også gerne være ret mættende. Det kan nemt løses ved at tilsætte nogle bælgfrugter til sin salat. Her har jeg lavet en meget lækker og cremet salat af kikærter, avokado og feta. Den egner sig både rigtig godt som tilbehør til et stykke kød, men den er også helt perfekt at spise alene, da den mætter rigtig godt.
Salat med kikærter, avokado og feta
Justér antal1 skål
Ingredienser
- 1 dåse kikærter
- 2 avokadoer
- 2 forårsløg
- 100-150 g feta
- 1-2 håndfulde koriander
- Saften fra 1 lime
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld væden fra kikærterne og skyl dem grundigt. Hæld dem i en skål.
- Skær avokadoen i tern.
- Skyl forårsløgene og skær rødderne af. Skær forårsløget i små ringe. Jeg bruger hele forårsløget.
- Hak korianderen fint.
- Smuldrer fetaen i skålen og bland sammen med kikærter, avokado, forårsløg, koriander og saften fra 1 lime.
- Smag til med en smule salt og peber.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 skål | Kalorier: 1097 kcal | Kulhydrater: 70 g | Protein: 32 g | Fedt: 83 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments