Saltede nødder er altid et hit. Det er altid lækkert med lidt man kan sidde og snacke om aftenen, og her er disse saltede cashewnødder med paprika altså helt perfekt. Du kan eventuelt lave en blanding af forskellige typer nødder, og du kan eventuelt lave nogen både med og uden paprika. Ligesom jeg har lavet disse lækre saltede mandler tidligere.
Saltede cashewnødder med paprika
Justér antal200 gram
Ingredienser
- 200 g (reklamelink)cashewnødder
- 4 spsk salt
- 2 dl kogende vand
- 2 tsk paprika
- evt. 1 ekstra tsk paprika
Sådan gør du
- Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg cashewnødderne i vandet, tilsæt også 2 tsk paprika.
- Lad cashewnødderne stå i blød i cirka 20 minutter.
- Dræn cashewnødderne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
- Drys evt. med 1 ekstra tsk paprika hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 gram | Kalorier: 6 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Gitte skriver
Hvis man laver af 500 g nødder, vil du så bruge 10 spsk eller er det rigeligt med mindre?
Louise Dam skriver
Hej Gitte
Jeg har faktisk ikke prøvet at lave 500 g på én gang. Men det kan sagtens være du kan bruge f.eks. 6 spsk og det stadig bliver fint saltet i smagen.
Hilsen Louise
Magnus skriver
Meget velsmagende, omend ret salt. Jeg brugte 4 spsk salt til 300 gram nødder, og det var mere end rigeligt. Jeg vil helt sikkert bruge opskriften igen, dog med kun halvdelen af saltet.
Louise Dam skriver
Dejligt du kunne bruge opskriften :-)
Peter olsen skriver
Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand . Mener du ikke tsk.
Vh
Peter
Louise Dam skriver
Hej Peter
Nej, det er helt korrekt med de 4 spsk. salt der skal i vandet.
Solveig Foged skriver
Har lige lavet en lille portion....for lille, for de smager fantastisk. Heldigvis har jeg flere nødder. Tak for opskriften.
Louise Dam skriver
Dejligt at høre Solveig :-)
sandra andersen skriver
Den er genial som en let og sublim snack den her opskrift!! Er perfekt velegnet til når man læser en hot og lækker ebog som Direktørens sekretærer! Mums!
Louise Dam skriver
Dejligt at høre :-)