Reklame - udarbejdet i samarbejde med Talisker Skye
Jeg skulle have været med på PR versionen af denne tur, men jeg kunne desværre ikke deltage! Jeg tror måske også, at nu hvor jeg er højgravid, ville jeg have haft lidt svært ved at overskue turen :) Men bare fordi jeg ikke kommer med på denne fede tur betyder jo ikke at I ikke skal have muligheden!
Det du har mulighed for at deltage på er en kulinarisk weekendtur, hvor den står på skaldyrssafari, whiskysmagning, frokost under åben himmel samt middag og overnatning på Restaurant Brygghuset i Fiskebäckskil nord for Gøteborg.
Det er whisky-mærket Talisker der står for at udgive den tredje rejseguide Scandinavian Detours. Målet med rejseguiden er kort fortalt, at opfordre alle os skandinaver til at lede efter eventyret i vores egen ”baghave” i stedet for at tro, det altid findes ude i den store verden.
Unik weekendtur
I år vil der blive afholdt to kulinariske weekendture centreret omkring Restaurant Brygghuset i Fiskebäckskil. Dagen starter med et skaldyrseventyr, hvor alle gæster bliver sendt afsted i båd for at fiske efter krabber, hummere og rejer. Herefter bliver der serveret frokost på en lille øde ø i havet ud for Fiskebäckskil, hvor opdækningen vil være under åben himmel og maden tilberedt over bål. Efter en lille smagning med whiskyeksperten Mikael Lunden går turen tilbage til Fiskebäckskil.
Aftenens middag bliver serveret på Restaurant Brygghuset, hvor restaurantens kokke vil tilberede dagens fangst. Her vil Nordens bedste bartender, Emil Hed, står for drikkevarerne, der er nøje afstemt med retterne. Aftenen slutter med en whiskysmagning i Restaurant Brygghusets egen whiskylounge. Natten bliver tilbragt på det hyggelige Slipens Hotel, hvor morgenmaden også er inkluderet den følgende dag.
Skaldyrssafarien løber af stablen 28.-29. juni og 23.-24. august. Hele eventyret koster 2.000 kr. pr. person.
Læs guiden, og bestil billetter på: http://www.scandinaviandetours.com/
Comments
No Comments