Skøn salat med granatæble og karrydressing
Justér antal3 personer
Ingredienser
- Salaten
- ½ agurk
- 1 pakke salat
- 1 pakke blåbær
- 1 granatæble
- 2 avokadoer
- 1 pakke sukkerærter
- 2 forårsløg
- 100 g. pastasløjfer
Dressingen
- 250 g. creme fraiche 18 %
- ½ tsk salt
- 1 spsk citronsaft
- 1,5 tsk (reklamelink)karrypulver
- 1 tsk sukker
Sådan gør du
- Cremefraichen blandes med de øvrige ingredienser. Lad dressingen stå og trække i køleskabet til du har lavet salaten.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær agurk og avokado i tern, halver sukkerærterne, skær evt. salaten i lidt mindre stykker. Skær forårsløgene i små ringe. Bland blåbærene i salaten. Skær forsigtigt rundt langs skrællen og vrid derefter de to halvdele fra hinanden. Læg den ene halvdel i din hånd og bank på skrællen med bagsiden af en ske. Kernerne falder derefter ud i hånden på dig og du kan blande dem i salaten. Tilsidst blandes den afkølede pasta i salaten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 602 kcal | Kulhydrater: 62 g | Protein: 11 g | Fedt: 38 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv en kommentar