Tapas er super lækkert. En masse små lækre retter som man kan sidde og nippe af hele aftenen. Det er bare helt perfekt. Når man laver et godt tapasbord så skal der efter min mening gerne både være noget lune og nogle kolde retter. Det her er mit bud på en af de lune retter. Men hvis man vil kan man også sagtens servere det koldt. Det er en ret simpel ret, og den kan sagtens laves i god tid og så eventuelt lige lunes. Hvis du har brug for inspiration til hvad du ellers kan servere som tapas. Så finder du alle mine tapasopskrifter her. Du kan også finde min opskrift på en lækker tomatsauce her. Du kan også prøve min opskrift på hawaiibøffer i en lækker tomatsauce. Eller en omgang kødboller med mozzarella.
Små kødboller i tomatsauce
Justér antal6 personer
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 1 æg
- Salt og peber
- 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
- ½-1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 2 tsk (reklamelink)tørret basilikum
- 1 fed hvidløg, presset
Sådan gør du
- Bland hakket oksekød sammen med det finthakkede løg, æg og salt/peber. Du kan eventuelt tilsætte andre krydderier, hvis du har lyst.
- Form små kødboller af farsen og steg dem på en varm pande med lidt olie på. Vend dem jævnligt så de ikke får en alt for hård skorpe.
- Mens kødbollerne steger laver du sauce.
- I en lille gryde blandes de hakkede tomater, salt, sukker, tørret basilikum og hvidløg. Lad det småsimre i cirka 15 minutter.
- Hæld saucen over i panden til kødbollerne eller server det hele i et fad
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 232 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 15 g | Fedt: 17 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments