For tiden bliver solen rigtig nydt på vores tagterasse, og om aftenen er det gerne med lækkert mad på grillen. Den anden dag grillede vi disse spyd med kyllingekødboller på. De smagte rigtig godt, og er nemt og hurtigt lige at få bikset sammen. Man kan også sagtens bare stege dem på panden eller i ovnen, og man behøves ikke sætte dem på spyd - det ser nu bare meget fint ud.
Små søde grillede kyllingedeller på spyd
Justér antal4 personer 30 kyllingedeller
Ingredienser
- 400 g hakket kyllingekød
- 1 æg
- 1 løg, revet eller finthakket
- ½ dl (reklamelink)hvedemel
- ½ dl (reklamelink)rasp
- 1 dl revet parmesan
- Salt
- Rosmarin
- (reklamelink)Chilipulver
- Træspyd
Sådan gør du
- Start med at ligge træspydene i et fad med vand (så der ikke kan gå ild i dem). (15-30 min.)
- Bland alle ingredienserne sammen til en fars. Smag til med salt, rosmarin og chilipulver.
- Form farsen til 30 små kødboller.
- Fordel 3-4 kødboller på hvert spyd.
- Læg spydene på en varm grill og grill dem i cirka 4 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. (kan også laves på panden eller i ovnen)
Noter
Tip: Server med en god salat og lidt sødt chilisauce.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 444 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 33 g | Fedt: 24 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments