Udgivet: apr 22, 2018 · Opdateret: okt 23, 2020 af Louise Dam5 / 5 ( 1 vote )Denne spinatsalat er super nem at lave, den smager godt og så er den så fin at se på. Salaten er meget hurtig at lave og passer rigtig fint til f.eks. sommerens grillmad. Så længe du kan få fat i gode jordbær kan salaten selvfølgelig laves. Den er lækker som tilbehør til det meste.
Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 150 g babyspinat
- 2 avokadoer
- 300-400 g jordbær
Dressing:
- 1 spsk (reklamelink)olivenolie
- ½ spsk (reklamelink)honning
- ½ spsk (reklamelink)hvidvinseddike
Sådan gør du
- Steg nødder og honning i en lille gryde, indtil honningen bliver svagt gyldenbrun. Tilsæt vand og afkøl nødderne.
- Skyl babysalaten og kør den gerne i en salatslynge så den bliver tør.
- Skær avokadoen i to halve og dernæst i skiver.
- Skyl jordbærrene og skær dem i skiver.
- Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
- I en skål blander du babyspinat, det meste af avokadoen og de fleste af jordbærrene.
- Anret salaten på et fad, og læg resten af jordbær og avokado ovenpå sammen med de honningristede valnødder.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 428 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 7 g | Fedt: 35 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments