Der er forår i luften - i hvert fald ind i mellem :-) Denne her salat er en rigtig forårssalat. Jeg er vild med jordbær i salater, og denne er ingen undtagelse. Så hvis du vil servere den perfekte salat til en lækker grillaften så er det her bestemt sagen.
Spinatsalat med jordbær og grønne asparges
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 125 g friske spinatblade
- 1 stor avocado
- 400 g jordbær
- 500 g grønne asparges
- 1 (reklamelink)håndfuld mandler
Dressing
- 1 spsk (reklamelink)honning
- 3 spsk (reklamelink)avocadoolie eller olivenolie
- 3 tsk citronsaft
- lidt salt
Sådan gør du
- Skyl spinatbladene.
- Fjern skræl og sten fra avokadoen og skær den i tern.
- Jordbærrene skylles, stilk og blomst fjernes og jordbærrene skæres i skiver.
- De grønne asparges skylles og den nederste seje del brækkes af (hold hver ende i hver sin hånd og lad den knække forsigt der hvor det er naturligt for den)
- Bland ingredienser til dressingen sammen. Ryst dem gerne sammen.
- Bland lidt at det hele i en skål sammen med dressingen. Hold lidt af jordbær, asparges og avocado tilbage til pynt.
- Fordel salaten på et fad - pynt med resten af jordbær, asparges og avocado. Hak også en håndfuld mandler og drys over salaten til sidst.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 256 kcal | Kulhydrater: 23 g | Protein: 5 g | Fedt: 19 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Heidi skriver
Salaten ser sindsygt god ud! Jeg glæder mig til at prøve den når jordbær sæsonen er begyndt ude i min have :-)
Louise Dam skriver
Den var også rigtig god. Du må endelig få den afprøvet. Og det bliver da kun bedre hvis man kan høste sine egne bær til den.