Sprøde fiskepakker med ris og ærtepure
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 250 g (reklamelink)rødspættefileter, eller anden hvid fisk
- 1 pakke filodej, 2 plader
- 8 tsk rød pesto
- 3 forårsløg
- 1 rød snackpeber
- 1 lille håndfuld soltørrede tomater
- (reklamelink)Lidt olivenolie
- 300 g frosne ærter
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær snackpebren i tern, og hak forårsløget groft. Skær fisken i lidt mindre stykker. Hak de soltørrede tomater groft. Tag den ene plade filodej og del den på midten. Læg snackbpeber, forårsløg, soltørret tomat, fisk og 2 tsk. pesto på filodejen. Filodejen ligger dobbelt. Fold derfor først det ene lag om fyldet og dernæst det andet. Du kan vælge at folde det sidste lag fint som en slags pose, som jeg har gjort på den ene. Pensl med lidt olivenolie. Gør det samme med de resterende pakker. Sæt alle fiskepakkerne på en bageplade og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 14 min.
- Imens giver du ærterne et hurtigt opkog sammen med et fed hvidløg. Kog dem i ca. 5 min. Hæld vandet fra ærterne men gem lidt til puréen. Blend ærter, hvidløg og lidt af vandet til en lækker puré. Smag til med salt og peber.
- Derudover lavede jeg en lille risret til. Jeg tog bare en rest kogt ris, lidt ananas fra dåse, lidt snackpeber i tern. Og så blev det bare lige stegt hurtigt på panden med lidt salt, peber, gurkemeje og chilipulver. Det var faktisk ret godt :-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 466 kcal | Kulhydrater: 73 g | Protein: 21 g | Fedt: 9 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Martin Villumsen skriver
Det ser sørme lækkert ud :) God idé at pakke fisken ind i filodej, så man får et sprødt element :)