I søndags var vi en tur forbi Metro, og i deres fiskeafdeling fandt vi nogle lækre mørksejfileter, som vi besluttede os for at vi skulle have til vores frokost. Da vi kom hjem blev de sidste ben lige fjernet fra fileterne og så blev de paneret og stegt. Det er super hurtigt og nemt selv at panere sin fiskefilet og det kan på ingen måde sammenlignes med de panerede papfisk man finder i supermarkedernes frysere. Så hvis du ikke selv panere dine fisk, så kan du godt se at begynde på det.
Sprødstegt mørksej på rugbrød
Justér antal2 personer
Ingredienser
Sådan gør du
- Pisk et æg let sammen i en dyb tallerken. Bland rasp med lidt salt og peber på en tallerken og fordel melet på en tredje tallerken. Sørg for at alle ben er fjernet fra fisken. Nus skal fisken paneres. Start med at vende fisken i melet, derefter ægget og til sidst i rasp. Steg begge fisk på en pande ved middel varme i smør eller olie indtil paneringen er blevet dejlig gyldenbrun.
- Server fisken sammen med 1-2 skiver lækkert rugbrød og med lidt citronsaft.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 209 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 31 g | Fedt: 7 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments