Rabarber er en skøn skøn grøntsag, som gør sig virkelig godt i desserter. Jeg har forsøgt at lave en lidt sundere dessert med rabarber. Så jeg har lavet en rabarberkompot og lagt den i lag med lidt naturel yoghurt og min crunchy bananmüsli. Man kan eventuelt bruge sødemiddel i rabarberkompotten i stedet for sukker, hvis man vil skære ned på kalorierne i desserten.
Hvis du er interesseret i andre opskrifter, hvor der skal bruges rabarber, så finder du alle mine rabarberopskrifter her.
Sund rabarbertrifli
Justér antal1 glas
Ingredienser
- 75 g naturel yoghurt
- 100 g rabarberkompot
- 20 g bananmüsli, eller anden müsli
Sådan gør du
- Start med at lave rabarberkompotten efter denne opskrift og bananmüsli efter denne opskrift.
- Læg ½ del af rabarberkompotten i et glas. Drys med halvdelen af bananmüslien (eller en anden müsli) og afslut med halvdelen af yoghurten. Gentag dette og pynt med resten af müslien på toppen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 glas | Kalorier: 160 kcal | Kulhydrater: 21 g | Protein: 6 g | Fedt: 6 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Mathilde skriver
Dejligt med et sundere alternativ. Mon ikke man også kan bruge skyr med vanilje for at gøre den endnu sødere? :-)
Louise Dam skriver
Hej Mathilde
Jo, det tror jeg sagtens du kan. Men så ville jeg nok ikke gøre rabarberkompotten helt ligeså sød.
Kamilla Haaland skriver
så veldig godt ut :)
Louise Dam skriver
Den smagte også dejligt :-)