Sværdfisk med lækker sommersalat
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 1 rødløg
- 2 forårsløg
- ¾ squash
- 2 æbler
- 4 blommer, gerne friske abrikoser, hvis du kan få det
- 1 avokado
- 1 bakke sukkerærter
- 125 g blåbær
- 20 g (reklamelink)mandler
- 20 g peanuts, eller andre nødder
- 100 g hytteost
- salt
- 4 sværdfisk steaks
- citronsaft
- salt & peber
Sådan gør du
- Snit rødløg og forårsløg, hak squash, æbler, avocado og blommer. Kom det hele i en skål og tilsæt halverede sukkerærter og de friske blåbær. Hak mandler og peanuts og vend i sammen med hytteosten. Drys med salt.
- Hæld lidt citronsaft på begge sider af fisken og krydr ligeledes med salt og peber. Steg på en grillpande i få minutter. Jeg foretrækker den kun lige bliver stegt udenpå, men stadig er lidt rå indeni. Men det er jo en smagssag.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 515 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 41 g | Fedt: 24 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Tak :-) Det var meget sommeragtigt.
Newyorkerbyheart skriver
Ej, hvor ser det altså godt ud! :-)
Mange hilsner
Birthe
Malou Klidmoster skriver
Uhm, sikke en lækker salat - og så til sværdfisk. Mums :-)
Louise skriver
Ja salaten var altså super lækker. Og den mættede godt. Og sværdfisken var altså heller ikke dårlig :-)