Svinemørbrad er et rigtig godt stykke kød, som både fungerer som lækker hverdagsmad men også gæstemad. Det her er en super nem måde at tilberede sin svinemørbrad på. Det er virkelig hurtigt og nemt og så smager det rigtig godt. Der kommer en blanding af dijonsennep og honning ovenpå mørbraden og så bliver der drysset med lidt hakkede mandler, som lige giver lidt sprødhed til kødet. Servér mørbraden med en lækker salat og nogle kartofler i ovnen. Så er aftensmaden hurtig færdig. Prøv også min anden opskrift på fyldt svinemørbrad.
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1,5 spsk dijonsennep med honning
- ½ spsk (reklamelink)honning
- 1 (reklamelink)håndfuld mandler
- Salt
Sådan gør du
- Afpuds mørbraden for sener.
- Bland dijonsennep og honning sammen. (Hvis du bruger ren dijonsennep skal du bruge 1 spsk honning)
- Hak mandlerne.
- Læg mørbraden i et ovnfast fad.
- Fordel dijonsennep/honning blandingen ovenpå mørbraden og krydr med salt.
- Drys mandlerne over mørbraden.
- Sæt fadet i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 175 grader.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 149 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 26 g | Fedt: 3 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments