Tabouleh er en frisk salat fyld med grøntsager og krydderurter og bulgur eller couscous. Tabouleh er oprindeligt fra Libanon. Jeg valgte at lave min salat med bulgur. Man kan eventuelt tilsætte lidt hakket mynte i salaten også. Det ville gøre den ekstra lækker frisk.
Tabouleh salat
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 dl bulgur
- 1,5 dl vand
- ½ agurk
- 4 tomater
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt persille
- lidt basilikum
- ½ citron, kun saften
- salt og peber
Sådan gør du
- Hæld vand og bulgur i en lille gryde og lad det simre i cirka 10 minutter (eller følg anvisningen på pakken).
- Skær tomat og agurk i små tern.
- Forårsløgene skæres i små ringe og persille og basilikum hakkes.
- Bland det hele og hæld citronsaften over salaten.
- Smag til med salt og peber.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 230 kcal | Kulhydrater: 51 g | Protein: 9 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments