Tacos er simpelthen noget at det lækreste man kan servere! Og disse tacos med pulled chicken er bestemt ikke en undtagelse. Jeg bager selv mine tacos, som er en slags pandekage eller lille tortilla. Hvis du ikke selv vil bage dine tacos har Santa Maria lavet nogle du kan købe istedet for. Så er det et meget hurtigt og nemt måltid at bikse sammen.
Man kan variere fyldet i sine tacos som man selv ønsker. Men jeg synes at denne sammensætning af fyld til tacos med pulled chicken er super lækker! Især passer æblesalsaen og de syltede rødløg bare rigtig godt til kødet. Tacos er rigtig fine som gæstemad, hvor det hele blot kommer ind på bordet og hver gæst så samler sine egne tacos. Man lægger blot lidt af alt fyldet på midten af pandekagen og folder så siderne af pandekagen op og holder i hver side. Man skal altså ikke kunne lukke en taco, ligesom man ofte gør det med en tortilla.
Så skal der en super lækker mexicansk ret på bordet - så prøv lige de her tacos! Eller måske min opskrift på tacos med pulled turkey..
Tacos med pulled chicken og æblesalsa
Ingredienser
- 12 tacos
- 1 portion pulled chicken
- syltede rødløg
- 1 lime
- 1 spidskål, lille
- cheddarost, revet
- creme fraiche
Tomat/peberfrugt salsa
- 3 tomater
- 1 peberfrugt, gul/orange
- salt/peber
Sådan gør du
Æblesalsa
- Skræl evt. æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.
- Hak chilien fint.
- Hak rødløget fint.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad den stå og trække imens du laver resten klar.
Tomat/peberfrugt salsa
- Skyl tomater og peberfrugt og skær begge dele i fine tern.
- Bland sammen i en skål og krydr med salt og peber.
Resten
- Skær lime i både.
- Snit spidskålen fint.
- Cheddarosten rives - hvis den ikke er købt sådan.
- Anret det hele i små skåle og servér sammen med lune tacos, som man selv kan fylde ved bordet.
Comments
No Comments