Måske vil du også kunne lide min opskrift på kalkun i krydret kokosmælk med tomat.
Thaikødboller i kokosmælk og rød karry
Justér antal3 personer
Ingredienser
Pynt
- Cashewnødder eller peanuts
Sådan gør du
- Først skal kødbollerne laves: Hæld farsen i en skål, tilsæt 2 tsk rød karry samt lidt salt. Ælt det sammen. Form kødboller i den størrelse du ønsker.
- Tril kødbollerne i lidt hvedemel, og steg dem på en pande i olie, til de er gennemstegt.
- Hæld kokosmælk på panden, tilsæt 3-4 tsk rød karry, fish sauce, sukker, citronsaft og salt og peber. Få saucen i kog i et par minutter.
- Skær snackpeber og ananas i tern, og tilsæt til saucen sammen med kødbollerne. Tilsæt til sidst de hakkede forårsløg.
- Server med ris til og top evt. med cashewnødder eller peanuts
Noter
Opskriften er lavet med inspiration fra Xenia.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 972 kcal | Kulhydrater: 42 g | Protein: 32 g | Fedt: 80 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Lea skriver
Det ser da super lækkert ud! Men nu er jeg også en sucker for ALT, der har med kokosmælk at gøre :-)
LoquaciousLily skriver
Det ser super lækkert ud! Det er hverdagsmad når det er bedst :-) Jeg har ikke været inde på din blog før nu, men den er jo fyldt med lækkerier, så kommer helt sikkert igen!
Monsterscircus skriver
Dejlig lækker ret, det var en super god idé med de ananas, og forresten, skøn blog du har. Fik prøvet dine fastalavnsboller, super gode! Ha en dejlig weeekend.