Denne lækre salsa er super nem at lave og kræver kun få ingredienser. Den er perfekt til en lille mexicansk aften med tortillas, tacos osv. Jeg har tilsat chiliflager, og her kan man tilsætte mere, hvis man gerne vil have den skal være stærkere. Vi brugte salsaen i nogle lækre bløde tacos med pulled kalkun. Det var så godt!
Tomatsalsa
Justér antal1 portion
Ingredienser
- 5 tomater
- 1 lille rødløg
- 1 spsk (reklamelink)olivenolie
- 1-2 tsk (reklamelink)chiliflager
- 2 fed hvidløg
Sådan gør du
- Skær tomater og rødløg i tern.
- Bland tomattern og hakket rødløg med olivenolie, chiliflager og presset hvidløg.
- Lad gerne salsaen stå og trække lidt tid i køleskabet.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 portion | Kalorier: 281 kcal | Kulhydrater: 35 g | Protein: 7 g | Fedt: 15 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Ole skriver
Rigtig lækkert :)
Jeg kan varmt (No pun) anbefale, i stedet for "Chili Flager", så give den et lidt Koreansk præg, og smid en teske "Gochujang" i, enten den udgave som kommer som en "Paste" eller bare den i "Pulver" form, det er virkelig godt, især hvis man kan lide det lidt til den stærke side :)
Louise Dam skriver
Mange tak for tippet :-)