Det blev til en lækker aftensmad, med flere nye ting. Torsk viklet ind i bacon, og vafler lavet af revne kartofler med en skøn sommerlig vandmelonsalat, som bare passer til alt. Du kan også prøve at lave sprøde fiskepakker med ris og ærtepure.
Torsk i bacon med kartoffelvafler og vandmelonsalat
Justér antal4 personer
Ingredienser
Torsk i bacon
- (reklamelink)Torsk
- Bacon i skiver (samme antal som torskestykker
- Salt og peber
Kartoffelvafler
- 2 store bagekartofler, revne
- 1 lille løg, hakket fint
- 1 spsk. (reklamelink)olivenolie
- 3 spsk. revet ost
- 2 æg
- ½ dl. pankorasp
- timian
- Salt og peber
Vandmelonsalat
- ½ vandmelon
- 100-150 g feta
- 1 håndfuld (reklamelink)græskarkerner
- salt
Sådan gør du
Torsken
- Dup torskestykkerne tørre med køkkenrulle og krydder med salt og peber. Vikl et stykke bacon om hvert stykke. Steg dem på panden i ca. 3 min. på hver side.
Kartoffelvafler
- Skræl og riv kartoflerne, pres dem fri for væde. Bland det med de resterende ingredienser og rør det godt sammen. Opvarm et vaffeljern og fordel noget af kartoffelmassen i det. Bag vaflen i ca. 7-10 min. til den er fin gylden. vaflerne kan evt. lige opvarmes hurtigt når de alle sammen er bagt.
Vandmelonsalat
- Skær vandmelonen i tern, og det samme med fetaen, eller du kan smuldre den hen over vandmelonen. Rist græskarkernerne på panden med lidt salt. Hæld dem over salaten når de er klar (lidt gyldne - tager et par minutter)
Noter
Opskriften er fundet her.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1152 kcal | Kulhydrater: 67 g | Protein: 175 g | Fedt: 18 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv en kommentar